Onze mensen

Smeden van betere realiteiten

Ons pand in Naarden-Vesting is de centrale plek waar wij graag samen komen. Onderling, of met aanwezige klanten. Wij geloven in directheid, in het samen oplopen naar een doel met onze klanten op wie wij trots zijn. In loyaliteit, verbinding, in zeggen wat gezegd moet worden om een proces of iemand verder te laten komen. Alles wat wij doen moet betekenis hebben. Wij zijn smeden van nieuwe, betere realiteiten.

Hans Timmers

Hans Timmers

Wil je weten wat je groeipotentieel is? Praat dan met Hans. No-nonsense, altijd zichzelf en met twintig jaar ervaring in talentonderzoek, training en teamontwikkeling. Hans creëert veiligheid waar mensen tijdelijk kwetsbaar zijn. Daarom kan hij ook altijd nét een stap dieper gaan om de angel uit een probleem te halen en mensen een spiegel voor te houden waar ze verder mee komen.

Manon Smits

Manon Smits

Manon heeft de gewoonte om snel naar de kern van een vraagstuk gaan en daar het liefst oplossingsgericht in te schakelen. Dat doet zij serieus, maar ook met een humor die zware dingen lichter maakt. ‘Doe iets goed, of doe het niet’, is haar motto. Haar doel is altijd dat teams en professionals echt verder kunnen met inzichten en instrumenten die zij aanreikt. Systemische interventies en trainingen zijn haar specialiteit.

Otis Victoria

Otis Victoria

Als organisatieadviseur, trainer en coach werkt Otis vanuit de individuele bijdrage van iedereen in het team. Otis observeert en analyseert continue verschillende lagen en heeft een intuïtief oor voor wat er niet wordt gezegd, maar wel speelt. Hij werkt hierbij graag met de Personality at Work instrumenten als nul-meting. Otis kan steeds helder verwoorden wat speelt, wat er nodig kan zijn. Altijd respectvol naar wat is (geweest) en positief kritisch naar de volgende stappen.

Yvonne Schers

Yvonne Schers

Voor het ontsluiten van potentieel ben je bij Yvonne in goede handen. Ze neemt je graag mee op reis naar jezelf en mogelijke stappen. Haar jaren ervaring in technologie, corporate bedrijfsleven en directies kun je horen in haar taal. Ze kent de impact van de onderstroom in organisaties. Haar kennis en kunde in talentonderzoek en systemisch werk -opstellingen in het bijzonder- zet zij nu graag voor anderen in. Haar favoriete spreuk: “alleen ga je snel, maar samen kom je verder.”

Nicoline Franken

Nicoline Franken

Als Nicoline binnenkomt, komt er energie binnen. Haar specialiteit zijn selectietrajecten. De juiste man/vrouw op de juiste plek en dan met name in het sociaal private domein. Klanten die haar kennen, kennen haar humor en kritische vragen vóór ze aan het aan het werk gaat. Het resultaat echter is altijd vernieuwing en verandering.

Marja Veerman

Marja Veerman

Marja is als psychologe al jarenlang verbonden aan ons bureau. Het geeft haar energie om mensen zicht te geven op hun potentieel en zich bewust te maken van hun mogelijkheden en ontwikkelpunten. Zij werkt dan ook graag met Personality at Work als helder instrument en hulpmiddel om nieuwe wegen te openen of bestaande te verdiepen en werkgevers zicht te geven op het potentieel van hun mensen.

Anneke Mijnhardt

Anneke Mijnhardt

Als arbeids- en gezondheids-psycholoog combineert Anneke kennis en principes met de nieuwste inzichten op het vlak van stress en inspanningsfysiologie. De combinatie ‘fit & werk’ heeft al jaren haar belangstelling en zij begeleidt dan ook graag en veel reïntegratietrajecten. Met haar integere en rustige aanpak (her)nemen mensen grip en sturing op de eigen gezondheid, ontwikkeling en loopbaan.

Monique Tewes

Monique Tewes

Monique heeft een passie voor talentontwikkeling. Als executive coach en coach voor Young Professionals en High Potentials, inspireert en motiveert zij met haar energieke uitstraling mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen en talenten en potentieel maximaal te benutten. Door de juiste vragen te stellen weet zij snel tot de kern te komen. Zij kan confronteren en een spiegel voorhouden maar altijd met warmte en oog voor de persoon en het proces. Zij creëert beweging.