Onze mensen

Smeden van betere realiteiten

In ons pand in Naarden-Vesting kan het behoorlijk gezellig zijn. Dat was zo vóór Corana en dat is het na Corona, alleen dan met meer fysieke afstand. Met de nadruk op ‘fysiek’, want wij geloven niet in mentale afstand. Wij geloven in directheid, in het samen oplopen naar een doel met onze klanten op wie wij trots zijn. Wij geloven in loyaliteit, verbinding, in zeggen wat gezegd moet worden om een proces of iemand verder te laten komen. Alles wat wij doen moet betekenis hebben. Wij zijn smeden van nieuwe, betere realiteiten.

Hans Timmers

Hans Timmers

Wil je weten wat je groeipotentieel is? Praat dan met Hans. No-nonsense, altijd zichzelf en met twintig jaar ervaring in talentonderzoek, training en teamontwikkeling. Hans creëert veiligheid waar mensen tijdelijk kwetsbaar zijn. Daarom kan hij ook altijd nét een stap dieper gaan om de angel uit een probleem te halen en mensen een spiegel voor te houden waar ze verder mee komen.

Manon Smits

Manon Smits

Heeft de gewoonte om snel naar de kern van een vraagstuk gaan en daar al even vlot oplossingsgericht in te schakelen. Doet dat serieus maar ook met humor, die zware dingen lichter maakt. ‘Doe iets goed, of doe het niet’, is haar motto. Dus zorgt ze ervoor, dat teams en professionals echt verder kunnen met inzichten en instrumenten. Systemische interventies en trainingen zijn haar specialiteit.

Esther van der Valk

Esther van der Valk

Esther is zakelijk met een hart. Zij is analytisch scherp en doorziet snel waar het om draait waardoor zij complexiteit simpel maakt. Haar jarenlange ervaring als organisatieadviseur en coach neemt zij daarbij mee. Esther wordt vaak ingezet bij vragen over haperende samenwerking, de start up van projecten, het concreet maken van ideeën en het vertalen van een visie of gewenste verandering in heldere stappen.

Marja Veerman

Marja Veerman

Marja is als psychologe al jarenlang verbonden aan ons bureau. Het geeft haar energie om mensen zicht te geven op hun potentieel en zich bewust te maken van hun mogelijkheden en ontwikkelpunten. Zij werkt dan ook graag met Personality at Work als helder instrument en hulpmiddel om nieuwe wegen te openen of bestaande te verdiepen en werkgevers zicht te geven op het potentieel van hun mensen.

Nicoline Franken

Nicoline Franken

Als Nicoline binnenkomt, komt er energie binnen. Haar specialiteit zijn selectietrajecten. De juiste man/vrouw op de juiste plek en dan met name in het sociaal private domein. Klanten die haar kennen, kennen haar humor en kritische vragen vóór ze aan het aan het werk gaat. Het resultaat echter is altijd vernieuwing en verandering.

Richard Janssen

Richard Janssen

Richard is een professional met 25 jaar ervaring in de financiële, IT en zakelijke dienstverlening. Hij is een gepassioneerd consultant en coach. In 2012 ontwikkelde hij een coachingstechniek - Big 5 coaching - gebaseerd op het gelijknamige persoonlijkheidsmodel. Dit resulteerde in een kaartspel met 15 spelvormen, die toe te passen zijn bij coachingsvragen.

Anneke Mijnhardt

Anneke Mijnhardt

Als arbeids- en gezondheids-psycholoog combineert Anneke kennis en principes met de nieuwste inzichten op het vlak van stress en inspanningsfysiologie. De combinatie ‘fit & werk’ heeft al jaren haar belangstelling en zij begeleidt dan ook graag en veel reïntegratietrajecten. Met haar integere en rustige aanpak (her)nemen mensen grip en sturing op de eigen gezondheid, ontwikkeling en loopbaan.

Monique Tewes

Monique Tewes

Monique heeft een passie voor talentontwikkeling. Als executive coach en coach voor Young Professionals en High Potentials, inspireert en motiveert zij met haar energieke uitstraling mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen en talenten en potentieel maximaal te benutten. Door de juiste vragen te stellen weet zij snel tot de kern te komen. Zij kan confronteren en een spiegel voorhouden maar altijd met warmte en oog voor de persoon en het proces. Zij creëert beweging.