Opleidingen NEO-PI-R

Opleidingen voor loopbaancoaches

Personality at Work met de NEO-PI-3 (Big Five)

De NEO-PI-3 meet de vijf belangrijkste domeinen van de persoonlijkheid van volwassenen: Neuroticisme, Extraversie, Openheid, Altruïsme en Consciëntieusheid. Inzet van het systeem gebeurt ten behoeve van coaching, potentieelbeoordeling, selectievraagstukken, teameffectiviteitanalyses en het meten van competenties. Kenmerkend is het gedetailleerde, diepgaande karakter.

Oorspronkelijk was NEO-PI-3 alleen bestemd voor psychologen. Steeds vaker echter, wordt het systeem door professionals gebruikt in een organisatiecontext. Met name door HRM professionals, trainers, (management) coaches, of managers. Voor deze professionals is de methodiek ‘Personality at Work‘ ontwikkeld. Deze methodiek stelt de professionals in staat zelf de terugkoppelingen aan de kandidaat en advisering te doen. Ons team ondersteunt hen daarbij met rapportages en toegepaste kennis op basis van 17 jaar ervaring met de NEO-PI-3. Zo ontstaat er een perfecte mix tussen schaalgrootte en een persoonlijke benadering.

Gebruikers worden binnen Personality at Work in een 3- of 5-daagse vakopleiding getraind om alle facetten en interpretatiemogelijkheden van het psychometrische systeem te leren kennen en te oefenen in de praktijk. Na afloop ontvangen zij een certificaat en kunnen zij gelicentieerd worden. Als licentiehouder kunnen zij onderzoeken en rapportages aanvragen voor verschillende contexten en niveaus.

Geïnteresseerd? Als je ons mailt of belt, geven wij je graag meer informatie over de inhoud en data van de opleidingen.

www.personalityatwork.nl