Talentanalyses

Doe waar je goed in bent

Po-ten-tieel [-‘sjeel] (<Fr<Lat) I bn (slechts) als mogelijkheid bestaande of aanwezig, (tegengest: actueel); potentiële energie arbeidsvermogen van plaats; II (het) beschikbaar vermogen.

Het Personality at Work assessment – méér dan een talentonderzoek
Het meetinstrument dat wij gebruiken behoort tot de twee beste en wetenschappelijk meest gevalideerde ter wereld. Dat is techniek. Evenals dat wij dertig talenten meten, het functioneel rendement in verschillende functierichtingen, het huidig gebruikte potentieel en wat nog kan worden ontwikkeld. Of competenties in beeld brengen. En natuurlijk ieder rapport persoonlijk schrijven.

Wat echter niet techniek is maar een beleving, is onze manier van terugkoppelen. Die zeer diep gaat. Je inzicht geeft in de verbinding tussen je talenten. Je aangeleerde of niet meer functionele patronen. Je mogelijkheden. Of de kansen die je laat liggen. Als jij na een Personality at Work assessment de deur gaat, doe je dat met trots en inzicht hoe je jouw kerntalenten beter kunt gaan benutten. Voor jezelf en de organisatie. Het Personality at Work assessment verkort je reistijd in je ontwikkeling.

Meer weten?
Als je geïnteresseerd bent in de verschillen tussen meetsystemen en wat diepgang in een analyse oplevert, kun je hier een artikel vinden.